"Alles voor de waarnemend huisarts"

Werk zoeken

Werk zoeken waarnemend huisarts

Het zoeken naar waarneemklussen gaat via jouw netwerk, verschillende whatsappgroepen en facebookpagina’s en via onder andere onderstaande websites:

Regio Noord Holland/Amsterdam/Flevoland
www.smanwaarnemingen.nl Je betaalt een kleine bijdrage per dienst, hiervoor doen zij wel de facturering en samenstellen overeenkomst van opdracht. Groot aanbod van werk. Goedwerkende app.
www.huisartsenhulp.nl Gratis voor de waarnemer, opdrachtgever betaalt alle kosten. Zij sturen ook de factuur voor jou. Handige app.
www.dienstdokters.nl Gratis voor de waarnemer, opdrachtgever betaalt alle kosten.
www.wham.nl Rekening 7-9% van het door jou verdiende bedrag. Nogal duur mijns inziens. Meeste diensten staan ook elders.

Utrecht
www.primair-hap.nl De huisartsenpost organisatie voor de regio Utrecht verkoopt zelf de diensten.

Rest van Nederland
www.waarneembemiddeling.nl
www.waarneemhulp.nl

Rechtstreeks via de HAP
Je kunt er ook voor kiezen om op een gegeven moment de diensten te regelen via de HAP. Bij de meeste posten waar je bent ingeschreven krijg je ook een account voor bijvoorbeeld Intershift. Hierin worden ook diensten te koop aangeboden. Iets omslachtiger, maar soms vind je hier ook je werk.

Zonder tussenpersoon
Als je rechtstreeks onderhandeld met een opdrachtgever over een waarneming is het raadzaam om niet te laag in te zetten. Een afgesproken bedrag gaat niet zo snel meer omhoog en je kunt altijd nog omlaag met jouw vraagprijs. Daarnaast kun je ook afspraken maken over de kilometervergoeding van jouw huis naar de praktijk. Een bedrag van 28 cent per kilometer is niet ongebruikelijk. Bij de belastingdienst kun je overigens maar 19 cent per kilometer als gemaakte kosten opvoeren.

%d bloggers liken dit: