Werk zoeken

Werk zoeken waarnemend huisarts

Werk zoeken als waarnemend huisarts is helemaal niet moeilijk. Het zoeken naar waarneemklussen gaat namelijk via jouw netwerk, verschillende whatsappgroepen en facebookpagina’s en via onder andere onderstaande websites:

Regio Noord Holland/Amsterdam/Flevoland

www.smanwaarnemingen.nl Je betaalt 4% courtage per dienst, hiervoor doen zij wel de facturering en samenstellen overeenkomst van opdracht. Groot aanbod van werk. Goedwerkende app, welke perfect is voor het werk zoeken als waarnemend huisarts.
www.huisartsenhulp.nl Gratis voor de waarnemer, opdrachtgever betaalt alle kosten. Zij sturen ook de factuur voor jou. Handige app.
www.dienstdokters.nl Gratis voor de waarnemer, opdrachtgever betaalt alle kosten.
www.wham.nl Rekenen 7-9% van het door jou verdiende bedrag. Bieden diensten aan in de regio Amsterdam en omstreken.

Utrecht

www.primair-hap.nl De huisartsenpost organisatie voor de regio Utrecht verkoopt zelf de diensten. Daarnaast moet je jezelf hier hebben ingeschreven om ├╝berhaupt aan het werk te kunnen in deze regio.

Rest van Nederland

www.waarneembemiddeling.nl

Waarneem.app Gratis applicatie voor het krijgen van werk. Ontwikkeld door huisartsen voor huisartsen. App te downloaden via play- en appstore. Voor het starten is er een inlogcode nodig. Deze kun je opvragen via info@waarneemapp.nl

Rechtstreeks via de HAP

Je kunt er ook voor kiezen om op een gegeven moment de diensten te regelen via de HAP. Bij de meeste posten waar je bent ingeschreven krijg je ook een account voor bijvoorbeeld Intershift. Hierin worden ook diensten te koop aangeboden. Iets omslachtiger, maar soms vind je hier ook je werk.

Zonder tussenpersoon

Als je rechtstreeks onderhandeld met een opdrachtgever over een waarneming is het raadzaam om niet te laag in te zetten. Een afgesproken bedrag gaat niet zo snel meer omhoog en je kunt altijd nog omlaag met jouw vraagprijs. Daarnaast kun je ook afspraken maken over de kilometervergoeding van jouw huis naar de praktijk. Een bedrag van 28 cent per kilometer is niet ongebruikelijk. Bij de belastingdienst kun je overigens maar 19 cent per kilometer als gemaakte kosten opvoeren. Het is overigens wel handig om een overeenkomst van opdracht te maken om alles vast te leggen.